Stíníme krásně.

Vnější i vnitřní stínění, tady jsme jako doma.

Jsme studio stínící techniky, které se s láskou věnuje stínění a designu. Nepřijedeme Vám namontovat pouze další roletu, ale vytvoříme Vám dokonalé stínění prostorů, které máte tak rádi.

Co nás nejvíc baví?

Dokonalé stínění v interiéru

Stínění interiéru

Navrhujeme řešení. Nesnažíme se jen prodat Vám roletu. Specializujeme se na kvalitní stínění, snižování tepla v místnostech a jejich odhlučnění. Samozřejmostí je ochrana vašeho soukromí. Zároveň ale milujeme design, takže každý projekt nám dává možnost zdokonalit Váš prostor, ve kterém trávíte čas.

Více o stínění do bytu

Šijeme závěsy na míru

Závěsy a záclony na míru

Váš domov bude ještě útulnější. Navrhujeme závěsy tak, aby jsme vytvořili příjemný domov. S radostí vybíráme látky, které mají příběh, a tvoříme z nich závěsy tak, aby to bylo to pravé "doma". Díky zkušenostem se stíněním se snažíme okna obléknout tak, aby to dávalo smysl z hlediska zastínění a soukromí.

Více o závěsech

Pergoly Brustor

Stínění exteriéru

Zvětšíme Vám obývací pokoj. Neprodáváme pergoly. Tvoříme dokonalé prostory, které Vám prodlouží léto i v chladných dnech. Venkovní prostor vždy bereme jako součást bydlení a vašeho odpočinku, proto se věnujeme se každému detailu, abychom vám vytvořili další exkluzivní místnost ve vašem domě.

Více o pergolách

O nás

Specializujeme se na kvalitní interiérové stínění. Věnujeme se především plisé žaluziím a duette, roletám (naše nejoblíbnější jsou římské rolety) a vertikálním žaluziím. Pokud navrhujeme zákazníkum stínící techniku, vždy k tomu přistupujeme jako designéři – hledáme to nejhezčí řešení, které respektuje celý interiér a osobnost majitele.

Naším oblíbeným místem jsou i terasy - na nich pomocí pergol vytváříme klidná a příjemná místa pro odpočinek.

Oblíbené stínění do bytu v roce 2024:

(aktualizujeme každý rok podle trendů)

Duette

plisé žaluzie

Plisé žaluzie

plisé žaluzie

Záclony a závěsy

luxusní závěsy

Motorové závěsy

římské rolety


Prodejny / Zastavte se na kávu!

Během naší práce v Itálii jsme si zvykli na pravé espresso. Rádi s Vámi u kvalitní kávy probereme možnosti řešení vašeho interiéru nebo venkovního prostoru. Stačí se zastavit v jedné z našich prodejen (a domluvit se prosím předem).

Noventa káva

#NoventaCafé Olomouc

Vždycky jsme milovali stará nádraží, první republiku a Brusel Expo 1958. Proto máme showroom ve starém nádraží v centru města, kde se do prodejny vchází přímo z nástupiště. Vytvořili jsme obývací pokoj v retro stylu, který zároveň soukromou kavárnou pro naše zákazníky.

Vila Praha Břevnov

Protože máme rádi architekturu a venkovní prostory, vytvořili jsme v Praze showroom s venkovní terasou a luxusní kávou ve stylové vile z šedesátých let.

Noventa stínící technika

Vážení zákazníci,

sedm let jsem pracoval v Itálii v oboru designu a kvalitní stínící techniky. Vždycky jsem se zajímal o vzhled a atmosféru prostorů, ve kterých žijeme a bavilo mne měnit tyto prostory k lepšímu. Proto jsem se rozhodl založit Noventu – značku, která bude jednoduše vytvářet nádherné prostředí.

Proto Vám mohu nabídnout kvalitní stínící techniku, designové tapety, závěsy a dekorativní textilie. Nejsem tu ale proto, abych Vám pouze nabízel produkty. Mým cílem je jednoduše vytvářet hezké věci v prostoru, ve kterém žijeme.

Ondřej Kubica

Zastoupené značky:

Kadeco logo

Somfy logo

Gerster logo

DDF logo

Forest logo

Bematech logo